Turkiški cukinijų blynai su feta, žolelėmis ir jogurto padažu

AUTORIUS:
Virtuvės teatras
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Turkiški cukinijų blynai su feta, žolelėmis ir jogurto padažu
Turkiški cukinijų blynai su feta, žolelėmis ir jogurto padažu
Turkiški cukinijų blynai su feta, žolelėmis ir jogurto padažu
Autorius apie receptą: Traškūs iš išorės, minkšti viduje. Su daug žolelių. O dar, kai pakepusi feta blyno viduje lydosi į kremą... pasaka. Nieko panašaus į tuos beskonius cukinijų blynus, kurių Traškūs iš išorės, minkšti viduje. Su daug žolelių. O dar, kai pakepusi feta blyno viduje lydosi į kremą... pasaka. Nieko panašaus į tuos beskonius cukinijų blynus, kurių nesinori net ir prisiminti. Receptą radau "The New York Times". (...daugiau) Virtuvės teatras
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
700 gramų cukinijų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų fetos sūrio
70 gramų miltų
1 pundelis krapų
3 šaukštai svogūnų laiškų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis druskos
Padažui:
300 gramų jogurto, natūralaus
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuokite smulkia burokinė tarka. Sudėkite į sietelį, užberkite pusę arbatinio šaukštelio druskos ir palikite penkias minutes nuvarvėti. Tada tarkius rankomis sugniaužykite, kad išsunktumėte kiek įmanoma daugiau skysčio. Galima sudėti į virtuvinį rankšluostį ir gerai nugręžti.
2.
Tris kiaušinius lengvai išplakite, šakute įmaišykite į cukinijų tarkius.
3.
Sudėkite miltus, sutrupintą fetą, susmulkintas žoleles, šaukštą aliejaus, pusę arbatinio šaukštelio druskos, dosniai grūstų pipirų.
4.
Į keptuvę įpilkite du valgomus šaukštus alyvuogių aliejaus, jį gerai įkaitinkite ir kepkite blynus, kol taps auksinės spalvos iš abiejų pusių.
5.
Padažui į jogurtą sudėkite grūstą česnako skiltelę, druską. Galite įdėti ir smulkiai sutarkuotą šviežią agurką, bus gaiviau.
6.
Patiekite ant viršaus užbarstę žolelių ir užtrupinę fetos.
AUTORIUS: Virtuvės teatras
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital