Skanieji virti varškėtukai su labai skaniu padažu

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Skanieji virti varškėtukai su padažu
@ Shuttersctock
Autorius apie receptą: Mano mažylių patys mylimiausi varškėtukai. Pabandykite, pažadu, kad tikrai nenusivilsite. Beje, patys skaniausi jie gaunasi su sausesne varške (kur maišeliuose būna), o jeigu Mano mažylių patys mylimiausi varškėtukai. Pabandykite, pažadu, kad tikrai nenusivilsite. Beje, patys skaniausi jie gaunasi su sausesne varške (kur maišeliuose būna), o jeigu naudosite varškę iš kvadratinių pakelių, gali reikėtų įdėti daugiau miltų - tiek kad tešla neliptų prie pirštų. (...daugiau) Martyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
200 gramų varškės
0.5 stiklinės miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
šiek tiek druskos
Padažui:
50 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
0.5 šaukštelio cukraus
Pabarstymui:
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę gerai ištrinti su cukrumi, žiupsneliu druskos ir kiaušiniu. Įmaišyti miltus ir užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį žiūrėkite pagal tešlos konsistenciją, nes jeigu varškė šlapesnė ar naudojamas kiaušinis didesnis, miltų gali reikėti ir daugiau. Tešla turėtų gautis minkoma, labai nelimpanti prie rankų, bet ir ne kieta.
2.
Tešlą "suraityti" į ilgą, bet nestorą volelį ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
3.
Užvirinti vandenį su šaukšteliu aliejaus (kad nepriliptų varškėtukai vienas prie kito) ir jame išvirti varškėtukus. Virti reikėtų atidengtame puode. Kai sumesite vaškėtukus, jie pakils į paviršių, o po to ims kilti. Nuo iškilimo juos pavirkite apie 2-3 minutes, o tada išgriebkite kiaurasamčiu.
4.
Padažui į puoduką supilti grietinėlę, sviestą ir truputį pakaitinti. Įberti šiek tiek cukraus. Išmaišyti ir juo užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
Taupyk laiką - užsisakyk iš Wolt. Daugiau >>
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (42)
Jurgita
2023-04-07 18:35
Pats geriausias varskeciu receptas.
Aciu!!! ATSAKYTI
Edita
2023-01-24 20:13
Paskutini karta valgiau varskiecius daugiau nei pries 10 metu... Buvo vienas is mano megstamiausiu patiekalu. Si karta pati pasidariau ir apsiverkiau... Lygiai tokie pat kaip mamos. ATSAKYTI
Jouzas
2022-09-22 17:18
Labai geras receptas

ATSAKYTI
Dovile
2022-06-13 20:24
Pavyko, paprasta ir tikrai skanu! Rekomenduoju ir ačiū autorei jog pasidalino! ATSAKYTI
Gab
2022-02-05 23:43
Viskas pavyko, skanu! Ačiū ☺️ ATSAKYTI
Auksė
2022-02-04 02:07
Nusileis į paviršių!!! ATSAKYTI
내가 먼저 나서서
2022-01-23 13:44
Puikus receptas! ATSAKYTI
Nesėkmė
2021-12-28 21:49
Man pasileido visi virtinukai, ištižo.. ATSAKYTI
Super gavosi
2023-01-08 18:20
Todėl, kad tešla tikriausiai netinkamai paruošta. Mano tešlą vos atgnybti eina tokia guminė pasidarė ir niekas neišyro. ATSAKYTI
Virimo laikas
2023-01-08 22:57
Būdavo ir man taip. Bet kaip kažkas jau minėjo, arba tešla turi būti tvirtesnė, arba reikia labai žiūrėt, kad nepervirti. Varsketukai išverda labai greit, o perlaikius labai greit išyra, subyra i košę net. ATSAKYTI
Antanas
2021-11-29 20:46
Mano mociute juos vadino minkstainiukais, tesla turetu buti minkstoka ,nepersistenkit su myltais. ATSAKYTI
Gita
2021-10-30 13:49
Puikus receptas,puikiai pavyko ! ATSAKYTI
Erika
2021-01-29 21:56
Labai lengvai pagaminama ir labai skanu! Aciu uz recepta. ATSAKYTI
Heiteris
2021-01-28 13:57
Neskau ATSAKYTI
Inga
2020-12-13 15:12
As nesu tas zmogus kur raso komentarus bet si karta galvojau kad parasysiu nes beminkant tesla pikta pasidare. Kita karta kai rasysit recepta rasykit tiksliai ka pati dedat o ne rasyti "dekit is akies". ATSAKYTI
Martyna
2020-12-14 10:05
Miltų reikia apie pusę stiklinės, o ne iš akies visiškai :) Gramų tikslumu pasakyti neįmanoma, nes varškės drėgnumas, kiaušinių dydis skiriasi, todėl reikia žiūrėti pagal tešlos konsistenciją. ATSAKYTI
Mukas
2021-01-17 09:34
Turiu tris stiklines, skirtingo dydžio, galvoju kurios čia pusę pasirinkti? :) ATSAKYTI
Aurelija
2021-03-17 14:14
Naudokit 250 ml ir berkit pagal poreikį, vis minkant, kad masė būtų reikiamo kietumo. Labai priklauso nuo varškės, su viena varške ir didesniais kiaušiniais reikia berti daugiau, o su mažesniais ir kita varške - daug mažiau. :) ATSAKYTI
As
2021-08-03 12:35
Bet koks ablauchas žino, kad standartinė stiklinė yra 250 ml. Bet, kad būt ant tiek atsilupusiam... Gėda turėtų būti parašius tokį komentarą. ATSAKYTI
Anonimas
2020-12-13 12:17
Neskanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital