Skanieji virti varškėtukai su labai skaniu padažu

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 172)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 172)
Skanieji virti varškėtukai su padažu
@ Shuttersctock
Autorius apie receptą: Mano mažylių patys mylimiausi varškėtukai. Pabandykite, pažadu, kad tikrai nenusivilsite. Beje, patys skaniausi jie gaunasi su sausesne varške (kur maišeliuose būna), o jeigu Mano mažylių patys mylimiausi varškėtukai. Pabandykite, pažadu, kad tikrai nenusivilsite. Beje, patys skaniausi jie gaunasi su sausesne varške (kur maišeliuose būna), o jeigu naudosite varškę iš kvadratinių pakelių, gali reikėtų įdėti daugiau miltų - tiek kad tešla neliptų prie pirštų. (...daugiau) Martyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
200 gramų varškės
0.5 stiklinės miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
šiek tiek druskos
Padažui:
50 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
0.5 šaukštelio cukraus
Pabarstymui:
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę gerai ištrinti su cukrumi, žiupsneliu druskos ir kiaušiniu. Įmaišyti miltus ir užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį žiūrėkite pagal tešlos konsistenciją, nes jeigu varškė šlapesnė ar naudojamas kiaušinis didesnis, miltų gali reikėti ir daugiau. Tešla turėtų gautis minkoma, labai nelimpanti prie rankų, bet ir ne kieta.
2.
Tešlą "suraityti" į ilgą, bet nestorą volelį ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
3.
Užvirinti vandenį su šaukšteliu aliejaus (kad nepriliptų varškėtukai vienas prie kito) ir jame išvirti varškėtukus. Virti reikėtų atidengtame puode. Kai sumesite vaškėtukus, jie nusileis į paviršių, o po to ims kilti. Nuo iškilimo juos pavirkite apie 2-3 minutes, o tada išgriebkite kiaurasamčiu.
4.
Padažui į puoduką supilti grietinėlę, sviestą ir truputį pakaitinti. Įberti šiek tiek cukraus. Išmaišyti ir juo užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Vaiva
2019-08-04 20:50
Nerealus, labai minksti, purus :) ATSAKYTI
Nora
2018-09-18 16:19
Daug cukraus ATSAKYTI
Diana
2018-09-19 14:24
Jo kiekį galite drąsiai koreguoti pagal save. Šis receptas toks senoviškas, iš tų laikų, kai dar nebuvo šio "be cukraus" bumo :) Ne kasdienai, bet kartais vaikystės nostalgija pasilepinti juk galima :) ATSAKYTI
Hmmmm
2018-08-09 14:50
Nuostabus receptas. Likom labai patenkinti! ATSAKYTI
Lėja
2018-04-08 23:45
Ačiū už tokius skanius receptukus. ATSAKYTI
Kristina
2018-02-24 13:41
Labai skanu! ATSAKYTI
Liepa
2017-06-13 16:40
Labai skanu,verta pabandyti! ATSAKYTI
irena
2017-03-06 08:39
Dar peletrūno truputį.O jei iš karto nesuvalgome pakepame.Dar skaniau ATSAKYTI
sandra ir vitalijus
2011-02-03 23:04
tikrai kad super varsketukai!!!!! musu mazius kapojo kaip nezinau ka :))) desimt balu! ATSAKYTI
Andrius
2010-09-26 13:42
na, prieš dešimt minučių išmėginau šį receptą. kadangi tešla lipo prie pirštų, reikejo sunaudoti ne 1/2 stiklinės miltų o 1/1 sitlinę. Bet gautu rezultatu esu patenkintas: varškėtukai standūs neištižo beverdant :) cinamonas, puikiai paskanino juos. ačiū už receptą. :) ATSAKYTI
vita
2010-01-04 22:43
man sis receptas ziauriai skanus!!! pasigaminau ir tikrai visi pirstelius apsilaize ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital