1.
Įdarui rabarbarus ir braškes nuplauname. Supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į prikaistuvį, užberiame cukrumi ir kaitiname ant silpnos kaitros apie 5 – 7 min, kol rabarbarai pavirs į košelę. Atvėsiname.
2.
Obuolius nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais. Obuolius sumaišome su rabarbarų ir barškių mase.
3.
Trupiniams dubenyje sumaišome miltus su cukrumi.
4.
Šaltą sviestą tarkuojame vis padažant į miltų mišinį. Patriname pirštais, kad miltų ir sviesto susidarytų trupiniai.
5.
Kepimo formeles patepame sviestu. Padaliname įdarą. Užberiame trupinius.
6.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. Skanu valgyti su ledais arba tiesiog vieną.