1.
Suberkite į dubenį miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir įtarkuokite šaltą sviestą.
2.
Viską išmaišykite ir greitai suminkykite tešlą. Tešlą padalinkite į 2 dalis, dėkite į maišelius ir į šaldytuvą, kol paruošite įdarą ir įkais orkaitė.
3.
Rabarbarus ir braškes supjaustykite nedideliais gabalėliais, berkite cukrų, krakmolą ir išmaišykite.
4.
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Tolygiu sluoksniu įtarkuokite vieną tešlos dalį. Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
5.
Ant viršaus paskleiskite rabarbarų ir braškių masę. Ant viršaus užtarkuokite likusią tešlą. Dėkite kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitėje 40 - 50 minučių.
6.
Iškepusį pyragą atvėsinkite. Tinka gausiai pabarstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti ir karštą su ledais. Skanių akimirkų!