Troškinukas iš avinžirnių

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Troškinukas iš avinžirnių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
per naktį išmirkyti ir apie 40 min. virti avinžirniai
1 saldžioji paprika
1 pomidoras
1 nedidelis svogūnas arba poras
aliejus kepimui
žiūpsnis česnakinės druskos
aitriosios paprikos milteliai, jei turite pačią aitriąją papriką - idealu, naudokit ją :)
šlakelis vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puikiai tiks ir kūčių stalui :)
Daržoves nuplauname bei supjaustome kaip patinka. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame daržoves ir apkepame. Suberiame virtus avinžirnius, dar kelias minutes pakaitiname. Suberiame česnakinę druską ir aitriosios paprikos miltelius, jei naudojat pačią aitriąją papriką - supjaustykit ir apkepkit kartu su daržovėmis pačioje pradžioje, tik nepersistenkit, juk tai aitrioji paprika ;)
Viską sudėjus įpilame šlakelį vandens ir uždengę keptuvę dangčiu patroškiname apie 10 min.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Snieguolė
2012-06-29 13:44
Buvo galima nurodyti ir kokiam kiekiui avinžirnių šis receptas :)
Neišprususiems kulinarams :) ATSAKYTI
daivute
2011-02-12 12:21
labai skanu ir sotu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital