Traškūs orkaitėje kepti avinžirniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Traškūs orkaitėje kepti avinžirniai
Traškūs orkaitėje kepti avinžirniai
Traškūs orkaitėje kepti avinžirniai
Autorius apie receptą: Vienas gardžiausių užkandžių yra avinžirniai kepti orkaitėje su prieskoniais. Rankos taip ir tiesiasi į dubenėlį - imi vieną, kitą, trečią, dar ir dar... Žiūrėk, jau ir Vienas gardžiausių užkandžių yra avinžirniai kepti orkaitėje su prieskoniais. Rankos taip ir tiesiasi į dubenėlį - imi vieną, kitą, trečią, dar ir dar... Žiūrėk, jau ir dubenėlis tuščias. Patikėkit, kaip tai skanu. Jei jau nuspręsite prisikepti avinžirnių, tai iškart gaminkite daugiau, nes bus kaip mums su vyru - taukšt ir dubenėlis tuščias. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų konservuotų avinžirnių
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avinžirnius išpilti iš skardinės į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Tuomet juos nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
2.
Avinžirnius suberti į dubenėlį, apipurkšti aliejumi, pabarstyti česnako milteliais, pipirais, paprikos milteliais ir druska. Gerai išmaišyti.
3.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir suberti avinžirnius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minučių. Kepant kelis kartus juos pamaišyti. Avinžirniai iškepa traškūs ir labai skanūs.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital