Autorius apie receptą:
Puikus, drėgnas, sodraus skonio šokoladinis pyragas! O jeigu po ranka nėra šviežių vyšnių, puikiai tinka ir šaldytos.
Puikus, drėgnas, sodraus skonio šokoladinis pyragas! O jeigu po ranka nėra šviežių vyšnių, puikiai tinka ir šaldytos.
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų
juodojo šokolado
200 gramų
vyšnių
(be kauliukų)
3 vienetai
kiaušinių
100 gramų
sviesto
4 šaukštai
miltų
50 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą su sviestu atsargiai ištirpinti mikrobangėje. Sudėti cukrų, išmaišyti.
2.
Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti vyšnias ir dar kartą išmaišyti.
3.
Masę pilti į kepimo formą ir kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių (ne ilgiau).
4.
Iškepusiam pyragui leisti visiškai atvėsti, kad sutvirtėtų (galima ir atšaldyti šaldytuve per naktį), o tada skanauti.