Autorius apie receptą:
Traškios, spalvingos, lengvai paruošiamos daržovės, kurios puikiai tiks prie visų mėsos ir žuvies patiekalų.
Traškios, spalvingos, lengvai paruošiamos daržovės, kurios puikiai tiks prie visų mėsos ir žuvies patiekalų.
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų
morkų
100 gramų
pastarnoko
20 gramų
aliejaus
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Daržovės supjaustomos norimo dydžio gabalėliais ir labai trumpam dedamos į verdantį pasūdytą vandenį, pasūdoma. Verdama 2 minutes.
2.
Tada daržovės nukošiamos ir iš karto sudedamos į šaltą vandenį, kad atvėstų. Papildomai į vandenį galima įdėti ledukų. Kai daržovės atvės, jos vėl nukošiamos.
3.
Taip paruoštos daržovės trumpai, 1 minutę, pakepinamos ant alyvuogių aliejaus.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .