Traškūs čeburekai su mėsa

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Traškūs čeburekai su mėsa
Autorius apie receptą: Darbelio užtektinai, kepant tikrus čeburėkus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos Darbelio užtektinai, kepant tikrus čeburėkus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai įdarui naudojamas kiaulienos faršas, bet šį kartą išbandžiau su kalakutienos faršu. Tešlą paruošite labai greitai ir dirbti su ja buvo vienas malonumas. p.s. teigiama, kad iš nurodyto tešlos kiekio gaunasi 10-12 čeburėkų. Man pavyko paruošti 30vnt. Naudojau 12 cm skersmens sultinio puodelį tešlai išspausti ir įdaro dėjau po gerą 1 arbatinį šaukštelį. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
500 gramų miltų
350 mililitrų vandens (šilto)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
600 gramų kalakutienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai: į šiltą vandenį supilkite aliejų, išmaišykite ir pilkite į dubenį su miltais. Suberkite druską, minkykite apie 15 min., kol tešla bus elastinga ir vientisa. Padėkite į dubenį ir palikite pastovėti, kol ruošite įdarą.
2.
Įdarui: smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, sudėkite į faršą, suberkite raudonėlius, petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.
3.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite norimo dydžio apskritimą, dėkite paruoštą įdarą, užlenkite per pusę, kruopščiai užspauskite kraštus ir papildomai dar užspauskite su šakute.
4.
Kepkite paruoštus čeburėkus įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ramune
2020-08-14 17:42
Tokiu kokiu butent ieskaujau. mano seimai labai patiko .as dariau dar su suriu papildomai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital