Tirpstantys burnoje šokoladiniai keksiukai

AUTORIUS:
Vismante
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tirpstantys burnoje šokoladiniai keksiukai
Autorius apie receptą: Nerealaus skonio šokoladiniai keksiukai su puriu maskarponės kremu. Nerealaus skonio šokoladiniai keksiukai su puriu maskarponės kremu. Vismante
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
250 gramų sviesto
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
5 šaukštai kakavos
4 šaukštai pieno
3 šaukštai brendžio
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
5 šaukštai cukraus pudros
1 pakelis tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keksiukams kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska iki purumo. Ištirpinti sviestą ir išplakti su kiaušinių mase. Įpilti pieno ir brendžio, viską sumaišyti. Į tešlą persiijoti kakavą, miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišyti.
2.
Tešlą dėti į keksiukų formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Patikrinti pagaliuku ar iškepė - tešla turi būti sausa ir nekibti prie pagaliuko.
3.
Kremui maskarponės sūrį, tirpios kavos pakelį ir cukraus pudrą išplakame iki vientisos masės. Kremu papuošti atvėsusiu keksiukus. Skanaus!
AUTORIUS: Vismante
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jolita
2017-02-27 16:59
Tobulas skonis ATSAKYTI
Jovile
2017-02-22 14:23
Isbandziau, tai neligo mygam, labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital