Tikri Karaimų kibinai

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 200)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 200)
Tikri Karaimų kibinai
Autorius apie receptą: Iš nurodyto kiekio produktų pagaminsite maždaug 10 kibinų. Iš nurodyto kiekio produktų pagaminsite maždaug 10 kibinų. Rima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
150 gramų grietinės
Įdarui:
300 gramų avienos (arba kiaulienos sprandinė)
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės vandens
50 gramų sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį persijojame miltus ir išminkome su pjaustytu sviestu ar margarinu. Supilame grietinę bei išplaktus kiaušinius. Viską gerai išminkome, uždengiame maistine plėvele ar rankšluostėliu, kad nedžiūtų, ir palaikome šaldytuve bent valandą.
2.
Avieną sukapojame nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną. Įberiame prieskonius, įpilame vandens, dedame supjaustytą sviestą ir išmaišome.
3.
Iš tešlos formuojame paplotėlius, į kurių vidurį dedame maždaug šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau, suspaudžiame ir kraštus užsukame lyg pynutę.
4.
Kibinus sudedame ant kepimo popieriumi užklotos skardos, aptepame kiaušinio plakiniu.
5.
Kepame apie 40 minučių, iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Rima
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (21)
Aneta
2019-08-14 09:57
Sveiki,o jeigu vien aviena det,kazin ar nebus labai sausa mesa? ATSAKYTI
Jolanta
2019-08-14 11:47
Rinkitės riebesnę avienos dalį ir tikrai nebus sausa :) ATSAKYTI
L.R
2017-12-12 14:45
Nepykit ,bet cia nera tikri karaimu kibinai.As 11 metu dirbu karaimu tautiniu patiekalu restorane ir tikrai zinau,kokie turi but tikri karaimu kibinai,o cia tiesiok paimtas lietuviskas kibinu receptas ir vietoj kiaulienos aviena panaudota.Todel nevadi kite savo recepto tikruoju!!!cia tik karaimu negerbimas!!! ATSAKYTI
sp
2017-12-07 13:14
nuo kada kibinu tesla minkoma? ATSAKYTI
lvera
2015-01-07 12:30
Demesio tam kas nezino! Miltai sijojami ne del slieku o tam kad prisitrauktu deguonies ir butu puri tesla ATSAKYTI
Emigrante
2014-11-30 19:18
Kepiau kibinus laukdama vegetaru sveciu. Vokietijoje varske skysta. Tai dejau lygiomis dalimis varske, tarkuota fermentini suri ir zalius (atsildziau saldytus) spinatus, druska. Kibinai gavosi skanus! ATSAKYTI
kristina
2014-11-23 20:09
Kepiau su pjaustyta kiauliena,labai labai skanu,viskas per pusvalandi iskepa. ATSAKYTI
jofke
2014-05-20 15:50
Sveiki, as siuos kibinus darau jau koki 20 karta ir visada gaunasi puikiai. Atsalusi sviesta tarkuoju per burokine tarka o daugiau viska kaip recepte nurodyta. Mesa pjaustau maziukais gabaliukais .... zodziu ziauriai sknus..... ATSAKYTI
roberta
2014-04-03 21:28
Puikus receptas ir pats geriausias. Gaunasi nuostabūs kibinai. Jau spėjo tapti mano vizitine kortele. :) ATSAKYTI
aida
2013-03-24 15:32
Kibinai visada pavyksta. Super receptas. tesla puiki. Sausi niekada nebuvo, nes pilu puodeli vandens, su jame istirpdytu kubeliu sultinio. Del ikaitimo orkaites.. Pas mane yra lempute. Kai ijungiu orkaite ji uzsidega, o kai jau orkaite ikaista, ji issijungia ;) ATSAKYTI
reda
2012-11-13 23:33
labai skanus ir uyyyyy net kokie nskanus ir sultingi ir tesla super viska dariau kaip parasyta bet i mesa vos vandens ipyliau nu tai mmmmmmmmmmmmm pasaku pasaka ATSAKYTI
sandra
2012-06-26 08:52
Tikrai labai skanūs kibinai. Superiniai ATSAKYTI
Beata
2011-10-02 19:44
Dariau pirmą kartą gyvenime,labai skanūs gavosi.Nė velnio jie ne sausi,labai trapi tešla,skanu.Vietoj avienos dėjau vištienos gabaliukus
su svogūnais-super,o kas deda faršą,tai gaminkitės cepelinus o ne kibinus.
Ačiū už puikų receptą. ATSAKYTI
Danguolė
2011-07-14 08:58
Grietinės Europoje yra visur.. Ar labai panašių produktų :) Tik ji gali vadintis kitaip. Pamėginkite paieškoti produkto, vadinamo "Crème fraiche" - tai yra pieno produktas, labai panašus savo kilme į grietinę (man, beje, šis variantas yra netgi labiau prie širdies, nei tradicinė grietinė), skiriasi gamybos technologija ir riebumas - Crème fraiche yra šiek tiek riebesnis produktas nei dauguma grietinių. ATSAKYTI
agne
2011-06-01 15:11
kuom pakeisti grietine? esu uzsienyje ir jos cia nera. ATSAKYTI
karolina
2011-05-26 15:27
Kibinai tikrai labai skanūs, kepiau ne vieną kartą su mėsos faršu, jeigu kažkam gavosi sausi,tai patariu su faršu dėti po mažą gabaliuką sviesto, nors man asmeniškai nė karto sausi nebuvo,nes dėjau kalakutienos faršą, tik ištroškintą keptuvėje su svogūnėliais ant aliejaus, gal dėl to ir nebuvo sausi. Žinau, kad tikrus kibinus kepa su žalia mėsa, tačiau aš mėgstu būti tikra, kad įdaras tokio skonio, kokio norisi, o žalios mėsos juk neparagausi... Be to ir kepa trumpiau, ir tikrai garantuotai iškepa viskas :) Tiesa, kepaiu kelis kartus ir su varškės įdaru, labai labai skanu, dar pridėjau lapinio česnako, tai iš vis beveik geriau nei su mėsa. bandykit visi, sėkmės :) ATSAKYTI
Ilona
2011-01-15 17:22
Siperinis receptas, ka tik ishbandziau :) ATSAKYTI
Inga11
2010-06-20 12:11
Dariau viska taip kaip parašyta gavosi gerai labai skanu!=) ATSAKYTI
Emilija
2010-06-20 12:06
Labai skanu 5/5 ATSAKYTI
Besilaukianti Stebuklelio
2010-06-14 16:38
Kibinai tikrai laabai skanus, dariau pirma karta gyvenime, bet gavosi gerai. Tesla super, tik as dejau i vidu kiaulienos farsa su kubeliu buljono istirptindo 70ml silto vandens. Kibinai gavosi ne sausi :) mniam ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital