Taupus manų apkepas su uogomis

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Manų apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taupus, minkštas ir labai skanus manų apkepas. Jis iškepa drėgnas ir minkštas. Kartais jį kepu visai be uogų, o kai turiu - įdedu. Skanus pats vienas ir šiltas, ir atvėsęs, skanus Taupus, minkštas ir labai skanus manų apkepas. Jis iškepa drėgnas ir minkštas. Kartais jį kepu visai be uogų, o kai turiu - įdedu. Skanus pats vienas ir šiltas, ir atvėsęs, skanus ir su grietine, jogurtu ar trupučiu cukraus pudros. (...daugiau) Rita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 mililitrų rūgpienio
210 gramų manų kruopų (+trupučio formai)
160 gramų kvietinių miltų
80 gramų cukraus pudros (+trupučio pabarstymui)
80 gramų sviesto (+trupučio formai)
1 vienetas kiaušinių
1 sauja uogų (naudojau trešnes be kauliukų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Manus užpilti rūgpieniu ir palikti pastovėti 20 minučių brinkti.
2.
Kiaušinį išplakti su cukraus pudra, kepimo milteliais ir druska. Maišant supilti tirpintą ir atvėsintą sviestą.
3.
Kiaušinių plakinį išmaišyti su manais ir miltais, kol neliks sausų gumuliukų.
4.
Kepimo formą aptepti sviestu ir pabarstyti manais. Supilti tešlą. Uždėti miltuose apvoliotas uogas.
5.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes. Truputį atvėsusį galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital