Tako su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tako su vištiena
Autorius apie receptą: Šio tako viduje - lengvai apkepta vištiena su įvairiaspalvėmis paprikomis ir gvakamolė. Šio tako viduje - lengvai apkepta vištiena su įvairiaspalvėmis paprikomis ir gvakamolė.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" vidutinio dydžio)
1 pakelis prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" Fajita mišinį)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas aliejaus
Patiekiant:
1 vienetas žalioji citrina
pagal poreikį salotų
pagal poreikį gvakamolė (pirktinės arba naminės )
pagal poreikį kalendros (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustykite vištienos filė, svogūną ir raudoną saldžiąją papriką juostelėmis.
2.
Kepkite vištieną karštoje keptuvėje, kol ji gražiai paruduos. Po to, sudėkite svogūnus ir papriką.
3.
Suberkite prieskonių mišinį ir sumažinkite kepimo temperatūrą. Kepkite apie 3 minutes.
4.
Pašildykite tortilijas pagal instrukciją, esančią ant pakelio.
5.
Ant kiekvienos pašildytos tortilijos uždėkite po salotos lapą, vištienos įdarą ir gvakamolės padažą.
6.
Sulankstykite tortiliją ir patiekite su žaliosiomis citrinomis ir kalendromis.
7.
Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital