Svogūnų ir lydytų sūrelių pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Svogūnų ir lydytų sūrelių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė miltų
125 g sviesto
3 šaukštai grietinės
0,5 šaukštelio sodos
druskos pagal skonį
200 g lydytų sūrelių
3 svogūnai
3 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Miltus su sviestu kapokite peiliu, iki gausite smulkių trupinėlių masę. Supilkite grietinę, sodą ir druską. Greitai išmaišykite tešlą ir padėkite valandai į šaldytuvą. 2. Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepkite juos iki auksinės spalvos. Palikite atvėsti. 3. Sūrį (prieš tai valandą palaikytą šaldymo kameroje) sutarkuokite trintuve. 4. Į sutarkuotą sūrį įmuškite kiaušinius, sudėkite svogūnus, įberkite pipirų ir išmaišykite. 5. Tešlą iškočiokite, sudėkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą, suformuodami kraštelius. 6. Supilkite įdarą ir kepkite 180 laipsnių C orkaitėje 40 minučių.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital