Sviestiniai sausainiai Briedžiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Sviestiniai sausainiai Briedžiukai
Autorius apie receptą: Sviestinius sausainius gaminu gana dažnai ir labai nustebau, kad jų recepto neradau savo tinklaraštyje. Ištaisau šią klaidą ir atnešu čia sviestinių sausainių receptą. Sviestinius sausainius gaminu gana dažnai ir labai nustebau, kad jų recepto neradau savo tinklaraštyje. Ištaisau šią klaidą ir atnešu čia sviestinių sausainių receptą. Šį kartą sausainius papuošiau šventine tema (tam papildomai prireikė saldainių ir tirpinto šokolado). Papuošti sausainiai susivalgo žymiai greičiau nei paprasti. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui:
pagal poreikį saldainių (naudojau M&M's)
pagal poreikį šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėto sviestą, berti cukrų, vanilinį cukrų ir išplakti iki purios masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Įberti dalį miltų, permaišyti, suberti likusius miltus ir vėl išmaišyti.
2.
Imti dalį paruoštos tešlos, iškočioti ir išpjauti arba išspausti norimos formos sausainius.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti sausainius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 8 - 10 minutes.
5.
Tuomet imti likusią tešlą, iškočioti, išspausti sausainiukus ir vėl kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje.
6.
Papuošimui į dubenį dėti šokoladą, ištirpinti garų vonelėje arba trumpai pašildyti mikrobangų krosnelėje iki kol ištirps. Išlydytą šokoladą dėti į konditerinį švirkštą arba į maišelį (tuomet nukirpti nedidelį kamputį) ir ant sausainių spaudžiant nupiešti ragus, akytes. Šiek tiek uždėti šokolado ant nosytės vietos, tuomet ant šokolado uždėti saldainį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
...
2022-12-02 20:04
Su visa derama pagarba, sausainiai gavosi tokio pat kietuvo kaip akmuo.
Su jais vinis kalt,o ne valgyt prie arbatėlės.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital