Šventinis vištienos vyniotinis su slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šventinis vištienos vyniotinis su slyvomis
Šventinis vištienos vyniotinis su slyvomis
Šventinis vištienos vyniotinis su slyvomis
Autorius apie receptą: Namuose gaminti vyniotiniai daug skanesni nei pirkti parduotuvėje. Kaskart juos galima gaminti su skirtingais įdarais, naudojant kiaulienos ar vištienos mėsą. Šįsyk su jumis Namuose gaminti vyniotiniai daug skanesni nei pirkti parduotuvėje. Kaskart juos galima gaminti su skirtingais įdarais, naudojant kiaulienos ar vištienos mėsą. Šįsyk su jumis noriu pasidalinti greitu ir nesudėtingu maltos vištienos vyniotiniu su šonine, persimonais ir džiovintomis slyvomis (beje, įdarui galite naudoti sau patinkančius vaisius ar daržoves). Manau, kad šis vyniotinis gali pretenduoti ir į šventinių patiekalų sąrašą (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 kilogramo vištienos faršo (šlaunelių ir krūtinėlių filės )
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
10 vienetų džiovintų slyvų (apytiksliai, galima naudoti ir 12)
2 vienetai persimono
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė sezamo sėklų
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenėlį sudėti vištienos faršą, įmušti kiaušinį, pagardinati prieskoniais, pipirais, druska ir išmaišyti.
2.
Ant stalo patiesti kepimo popierių ( ~25 × 30 cm), apibarstyti sezamo sėklomis per visą lapą ir tolygiai paskirstyti paruoštą vištienos faršą, gražiai paspausti, kad tolygiai pasidengtų kepimo popierius.
3.
Šoninę susipjaustyti plonomis juostelėmis (galima pirkti jau pjaustytą), persimonus supjaustyti plonais griežinėliais.
4.
Slyvas užpilti karštu vandeniu. Tuomet jas ištraukti, nusausinti.
5.
Ant vištienos faršo sudėti šoninę, persimonus, slyvas.
6.
Susukti vyniotinį, tik atsargiai, kad popierius neįsisuktų į vyniotinio vidurį. Dėti į skardą.
7.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
8.
Kai vyniotinis iškeps, leisti jam atvėsti ir tuomet dar palaikyti šaldytuve, tik tuomet pjaustyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital