Šventinė rūkytos žuvies užtepėlė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šventinė rūkytos žuvies užtepėlė
Autorius apie receptą: Mums labai patiko ši užtepėlė. Mums labai patiko ši užtepėlė. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
160 gramų rūkyta upėtakio filė (karšto rūkymo)
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
1 vienetas agurkų (mažo)
1 šaukštas grietinės, 30% riebumo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis krienų (neaštrių)
1 skiltelė česnako
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal poreikį juodos duonos (arba kitos mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Upėtakio file sutrinti šakute. Sudėti į dubenį.
2.
Kiaušinius ir česnaką sutarkuoti smulkia tarka, sudėti į dubenį su upėtakio file. Agurką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir sutarkuoti stambia tarka, nuspausti sultis ir agurką sudėti į dubenį.
3.
Svogūnų laiškus, krapus susmulkinti, suberti į dubenį. Dėti grietinę, majonezą, krienus, įpilti citrinos sulčių ir gerai išmaišyti.
4.
Iš duonos riekelių išspausti apskritimus (galima tai daryti puodeliu, stikline ar konditeriniu žiedu), apkepti sausoje keptuvėje iki kol paskrus. Atvėsinti.
5.
Ant paruoštos duonos tepti užtepėlę. Papuošti krapais ir tiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital