Švelnios rikotos spurgytės

AUTORIUS:
Danutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Švelnios rikotos spurgytės
Švelnios rikotos spurgytės
Švelnios rikotos spurgytės
Švelnios rikotos spurgytės
Autorius apie receptą: Šios rikotos spurgytės privers įsimylėti iš pirmo kąsnio. Jos yra švelnios tekstūros ir tiesiog tirpsta burnoje! Šios rikotos spurgytės privers įsimylėti iš pirmo kąsnio. Jos yra švelnios tekstūros ir tiesiog tirpsta burnoje! Danutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų rikotos sūrio
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
40 gramų cukraus
10 gramų kepimo miltelių
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
Kepimui:
2 stiklinės aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Rikotą gerai išmaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais kitame inde.
3.
Į rikotos masę, viską gerai išmaišydami, po truputį berkite miltų mišinį. Tešla turėtų būti minkštutėlė ir šiek tiek lipti prie pirštų.
4.
Rankomis gnybkite tešlos ir formuokite mažus rutuliukus.
5.
Įkaitinkite aliejų, dėkite spurgas ir kepkite vis pavartant, kelias minutes, kol gražiai apskrus.
6.
Iškepusias spurgytes dėkite ant popierinio rankšluosčio (taip jos neįsigers riebalų). Apibarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Danutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital