Sušių tortas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sušių tortas
Sušių tortas
Sušių tortas
Autorius apie receptą: Šis puikios išvaizdos ir skonio tortas labai patiks tiems, kurie nemėgsta ilgai kankintis gamindami sušius. Sudėsite visus nurodytus produktus ir ant Jūsų stalo puikuosis skanus Šis puikios išvaizdos ir skonio tortas labai patiks tiems, kurie nemėgsta ilgai kankintis gamindami sušius. Sudėsite visus nurodytus produktus ir ant Jūsų stalo puikuosis skanus sušių tortas. Tikrai nebus gėda pavaišinti svečio. Pamėginkite. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų ryžių (sušių)
400 gramų lašišos filė
350 gramų marinuotų agurkų
200 gramų karštai rūkyta lašiša
1 vienetas agurkų (didelio)
5 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai cukraus
1 lapas jūros dumblių lapų nori
1 šaukštelis druskos
600 mililitrų vandens (virimui)
Marinatui:
2 šaukštai aliejaus
pagal poreikį laiškinių česnakų (smulkintų)
Papuošimui:
100 gramų karštai rūkyta lašiša
350 gramų karališkų krevečių (be kevalo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lašišos file supjaustykite mažais gabaliukais, sumaišykite su laiškiniais česnakais ir aliejumi. Palikite šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
2.
Šaltame vandenyje užmerkite ryžius 1 val. Ryžius perkelkite į sietelį, palikite 30 min.
3.
Ryžių acte ištirpinkite cukrų ir druską - maišydami, pašildykite. Palikite atvėsti.
4.
Į puodą pilkite 600 ml vandens, sudėkite ryžius, užvirkite ir virkite 5 minutes. Puodą uždenkite dangčiu, ugnį sumažinkite iki minimumo ir virkite dar 5 minutes. Puodą nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 10 minučių.
5.
Supilkite paruoštą actą ir lengvai permaišykite.
6.
Agurką nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite. Marinuotus agurkus sutarkuokite ir nusunkite.
7.
200 g rūkytos lašišos supjaustykite mažais gabaliukais.
8.
Dumblių lapą apipjaukite pagal torto formos dydį. Mano torto forma 20 cm skersmens. Patieskite lapą ant atsegamos torto formos dugno.
9.
Ryžius padalinkite į 5 dalis.
10.
Drėgnomis rankomis ant lapo paskleiskite vieną dalį ryžių, gerai paspauskite, dėkite marinuotų agurkų sluoksnį, dėkite ryžių sluoksnį, dėkite pamarinuotos lašišos sluoksnį, dėkite ryžių sluoksnį, dėkite agurkų sluoksnį, dėkite ryžių sluoksnį, rūkytos lašišos sluoksnį, ryžių sluoksnį.
11.
Tortą palikite šaldytuve iki pat pateikimo. Prieš patiekiant papuoškite rūkyta lašiša ir krevetėmis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital