Suomiška žuvienė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Suomiška žuvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg šviežių žuvų
1 svogūnas
1 poras
4 bulvės
1 šaukštas miltų
1 stiklinė pieno
1 lauro lapelis (Lauro lapas)
3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
2 šaukštai smulkintų krapų
2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ugnies. Sultinį perkoškite. Nulupkite porą, supjaustykite skridinėliais. Nulupkite ir supjaustykite gabalėliais bulves. Daržoves suberkite į žuvų sultinį ir virkite apie 15 min. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir sumeskite į sriubą, virkite dar 10-15 min. Pieną išmaišykite su miltais, supilkite į sriubą, užvirkite. Tada suberkite krapus ir svogūnus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
anna
2010-12-04 13:47
Pasakiskai skani sriuba. Visi seimos nariai buvo suzaveti. Pati skaniausia iki tol valgyta zuviene. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital