Suktinukai su silke ir burokėliais

AUTORIUS:
Ką valgysim?,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Suktinukai su silke ir burokėliais
Suktinukai su silke ir burokėliais
Suktinukai su silke ir burokėliais
Autorius apie receptą: Šis užkandis yra paprastai pagaminamas, ant stalo atrodo įspūdingai, valgyti labai patogu ir, žinoma, labai skanu! Tad labai rekomenduoju išsisaugoti šį receptą ir ruošti per Šis užkandis yra paprastai pagaminamas, ant stalo atrodo įspūdingai, valgyti labai patogu ir, žinoma, labai skanu! Tad labai rekomenduoju išsisaugoti šį receptą ir ruošti per šventes, o gal ir tiesiog vakarienei. Beje, aš labai mėgstu druską, tad jos dėjau ir į burokėlius, ir ant tepamo sūrio, ir morkų. Jeigu jūsų silkė sūri arba nemėgstate daug druskos, geriau jos berkite mažiau, pavyzdžiui tik į burokėlius, ir prieš tiekiant, jeigu trūks, pabarstykite ant viršaus. (...daugiau) Ką valgysim?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas tortilijos su burokėliais (arba kitų mėgstamų)
2 vienetai morkų (mažų, virtų)
1 vienetas burokėlių (virto)
1 vienetas silkių filė
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai kreminio sūrio
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį kanapių sėklų
pagal skonį saulėgrąžų (arba kepintų svogūnų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoti smulkesne burokine tarka, tuomet atskirai sutarkuoti burokėlį.
2.
Tarkuotą burokėlį dėti į dubenėlį, dėti majonezą, berti druską, išmaišyti.
3.
Tortiliją ištepti kreminiu sūriu, berti pipirus, druską, saulėgrąžas, kanapių sėklas, dėti svogūnų laiškus.
4.
Tolygiai paskirstyti morkas ir burokėlius vieną šalia kito, paliekant poros centimetrų kraštelį iš vienos pusės, kad vėliau gražiai susisuktų ir suliptų.
5.
Nusausintą silkę dėti vienu gabalu arba galite pasmulkinti ir paskirstyti per tortiliją.
6.
Susukti tortiliją, uždengti maistine plėvele ir palikti bent 30 minučių pastovėti.
Patarimai:
Druskos kiekį galima koreguoti pagal savo skonį. Aš mėgstu druską, tad jos dėjau ir į burokėlius, ir ant tepamo sūrio, ir morkų. Jeigu jūsų silkė sūri arba nemėgstate daug druskos, geriau jos berkite nedaug, pvz. tik į burokėlius, ir prieš tiekiant, jeigu trūks, pabarstykite ant viršaus
AUTORIUS: Ką valgysim?
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital