Spurgos pavakariams

AUTORIUS:
Dangyra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Spurgos pavakariams
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1kg miltų
50g margarino VILNIUS kepiniams
3 stiklinės pieno (200 ml)
30g mielių
2 kiaušiniai
150g cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
10g druskos
2 šaukštai cukraus pudros
450 ml aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas margarinas VILNIUS, druska, miltai, įmušame kiaušinius. Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų. Tešla turi būti minkšta. Iš tešlos formuojame apvalius rutuliukus. Juos dėsime į verdantį aliejų. Išvirusios spurgos apibarstomos cukraus pudra. Skanaus:)
AUTORIUS: Dangyra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital