Sotūs ryžių kepsneliai su sūriu

AUTORIUS:
Ilona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Ryžių kotletai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotūs ir taupūs ryžių kepsneliai, ypač jei turite virtų ryžių likučių. Papildomai, jei turite, galite dėti morkų, pievagrybių, paprikos, žalumynų. Skanaus! Sotūs ir taupūs ryžių kepsneliai, ypač jei turite virtų ryžių likučių. Papildomai, jei turite, galite dėti morkų, pievagrybių, paprikos, žalumynų. Skanaus! Ilona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų ryžių (virtų)
3 vienetai kiaušinių
200 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek aliejaus
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių (didesnio ar 2 mažesnių)
3 saujos maltų džiūvėsėlių
3 saujos miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į ryžius įmušti tris lengvai paplaktus kiaušinius, dėti smulkintą svogūną, berti miltus, tarkuotą sūrį, pagardinti prieskoniais ir kruopščiai išmaišyti. Palikti 20 minučių pastovėti.
2.
Drėgnomis rankomis iš ryžių formuoti storesnius paplotėlius, apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, vėliau - džiūvėsėliuose.
3.
Kepti ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol apskrus. Vaglome su graikišku jogurtu.
AUTORIUS: Ilona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital