1. 26-28 cm skersmens formą ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais.
2. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje iki jis suminštės.
3. Suplakite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
4. Į sviesto mišinį plaktami po vieną sudėkite kiaušinius.
5. Supilkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turi būti tiršta.
6. Slyvas įpjaukite ir išimkite kauliukus (neperpjaukite slyvos iki galo).
7. Tešlą supilkite š formą, ant jos sudėkite slyvas minkštimu į viršų.
8. Kepkite 150
0
C temperatūros orkaitėje 1-1,5 valandos. Jei viršus apkepė, o pyragas dar neiškepė, uždenkite formą folija.
9. Atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra su cinamonu.