Sluoksniuotos šventinės salotos su krabų lazdelėmis

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su krabų lazdelėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šventines, puošnias ir labai gardžias salotas paruošti nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti. O stalą tikrai pavers puošniu, o kiekvieną prisėdusį prie stalo sužavės Šventines, puošnias ir labai gardžias salotas paruošti nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti. O stalą tikrai pavers puošniu, o kiekvieną prisėdusį prie stalo sužavės puikiu skoniu. (...daugiau) Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
300 gramų krabų lazdelių
300 gramų fermentinio sūrio (arba kito mėgstamo)
200 gramų juodųjų alyvuogių
150 gramų džiovintų slyvų
1 pundelis petražolių
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį pilti karšto vandens, sudėti slyvas ir palikti 10 minučių. Tuomet ištraukti, nusausinti.
2.
Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti, kiaušinius nulupti, atskirti baltymą nuo trynio ir sutarkuoti į atskirus dubenėlius. Slyvas susmulkinti. Penkias alyvuoges perpjauti išilgai pusiau, likusias supjaustyti griežinėliais.
3.
Į lėkštę, kurioje norite tiekti, dėti konditerinį žiedą arba nuimamą torto formos žiedą. Galima apsukti maistine plėvele.
4.
Į lėkštę berti pusę kiekio krabų lazdelių. Paskirstyti per visą plotį. Dėti majonezo, paskirstyti per visą krabų lazdelių plotį. Berti kiaušinių trynius, paskirstyti per visą plotį, pabarstyti druska, pipirais, aptepti plonu sluoksniu majonezo, berti kiaušinių baltymus, paskirstyti per visą plotį. Dėti slyvas, aptepti majonezu, berti sūrį. Tuomet dėti majonezą, paskirstyti per visą plotį, suberti krabų lazdeles. Paskirstyti per visą plotį. Dėti į šaldytuvą iki kol tieksite.
5.
Prieš tiekiant nuimti konditerinį žiedą, šiek tiek aptepti kraštus plona linija majonezu, dėti alyvuogių griežinėlius.
6.
Į konditerinį švirkštą ar į šaldymui skirtą maišelį nukirptu kampu dėti majonezo, išspausti ant viršutinio krabų sluoksnio. Sudėti penkias alyvuogių puseles formuojant gėlytę, tuomet likusias penkias puses sudėti ant šono. Papuošti petražolių lapeliais.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital