Sluoksniuotas Raffaello desertas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Sluoksniuotas Raffaello desertas
Sluoksniuotas Raffaello desertas
Sluoksniuotas Raffaello desertas
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas, skanus ir saldus desertukas. Greitai paruošiamas, skanus ir saldus desertukas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo, atšaldytos)
125 gramai maskarponės sūrio
100 gramų sviestinių sausainių (apytikriai)
75 gramai balto šokolado
25 gramai kokoso drožlių (+ 25 gramų pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkinkite sausainius maisto smulkintuvu, o jei neturite, sudėkite į šaldymui skirtą maišelį ir susmulkinkite kočėlu.
2.
Į dubenį dėkite šokoladą, ištirpinkite vandens vonelėje ir atidėkite atvėsti.
3.
Į kitą dubenį pilkite grietinėlę, dėkite maskarponę ir išplakite mažu greičiu elektriniu plaktuvu iki tirštos masės, neperplakite. Tuomet supilkite ištirpintą šokoladą, berkite kokoso drožles ir viską išmaišykite.
4.
Į stiklines dėkite 2 šaukštus sausainių, tuomet 3 šaukštus kokosų masės, tuomet vėl sausainių, vėl kokosų masės. Pabarstykite kokosų drožlėmis.
5.
Jei norite, papuoškite ir statykite į šaldytuvą 2 valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital