Skanioji silkė su morkomis, svogūnais, razinomis ir pomidorų padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Silkė su morkomis, svogūnais, razinomis ir pomidorų padažu
Silkė su morkomis, svogūnais, razinomis ir pomidorų padažu
Silkė su morkomis, svogūnais, razinomis ir pomidorų padažu
Autorius apie receptą: Jei netyčia įpylei per daug aliejaus į keptuvę ir daržovės pilnos riebalų (kaip kad nutiko man, nes migdžiau virtuvėje mažylę ir buvo patamsė), paprasčiausiai, kai baigsi Jei netyčia įpylei per daug aliejaus į keptuvę ir daržovės pilnos riebalų (kaip kad nutiko man, nes migdžiau virtuvėje mažylę ir buvo patamsė), paprasčiausiai, kai baigsi troškinti, paversk šiek tiek keptuvę į vieną šoną ir šaukštu nusemk visą nereikalingą skystimą. Neišmesk šio aliejaus - jis labai skanus. Galėsi panaudoti kitiems patiekalams paskaninti. Pavyzdžiui, jei gaminsi skrudintos duonos sumuštinius, apšlakstyk duoną šiuo aliejumi ir patiek su kumpiu, dešra ar sūriu. Daug sveikiau, nei sviestas, ir tikrai skanu. (...daugiau) Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų pomidorų padažo (tirštesnio)
240 gramų silkių filė
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai svogūnų
1 sauja razinų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek aromatinės druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Razinas pamirkyti karštame vandenyje mažiausiai 1 valandą (aš palikau 3 valandas).
2.
Švarias ir nuskustas morkas sutarkuoti burokine tarka. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais.
3.
Daržoves pakepinti aliejuje, kol suminkštės (uždenk keptuvę dangčiu, taip sutaupysi laiko). Supilti pomidorų padažą, suberti nusausintas razinas, paskaninti prieskonine druska ir troškinti apie 15 min. atidengus keptuvę. Troškinį palikti, kad visai atvėstų.
4.
Silkės filė supjaustyti nedideliais gabaliukais ir jais iškloti indą. kuriame patieksi. Ant viršaus paskleisti troškintas daržoves. Ir jau turi Kūčių silkę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital