Skanieji bulviniai vėdarai su šonine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Bulviniai vėdarai su šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo bulvių
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
150 mililitrų pieno
2 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
pagal poreikį kiaulių žarnų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žarnas gerai nuplauti. 2 - 3 valandas pamirkyti vandenyje.
2.
Bulves ir svogūnus smulkiai sutarkuoti.
3.
Šoninę supjaustyti gabaliukais ir pakepinti sausoje keptuvėje. Sudėti į bulvių ir svogūnų tarkius.
4.
Pieną užvirinti ir supilti į tarkius. Pagardinti druska. Viską gerai išmaišyti.
5.
Nuo išmirkusių žarnų nupilti vandenį, visas žarnas patiesti ant stalo. Bulvių masę sukimšti į žarnas. Įdaro prisikimšti ne pilnas žarnas, nes kepant bulvių tarkis plečiasi ir žarnos gali suplyšti. Prikimštų žarnų galus užrišti. Vėdarus šiek tiek subadyti adata.
6.
Vėdarus dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepti 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital