Silkės užtepėlė su varške ir spanguolėmis - be majonezo!

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Silkės užtepėlė su varške ir spanguolėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greita, truputį pikantiška, labai skani užtepėlė, kurią ruošiame žiemos šventėms ir ne tik! Tinka tepti ant sausainukų ar duonos riekelės. Greita, truputį pikantiška, labai skani užtepėlė, kurią ruošiame žiemos šventėms ir ne tik! Tinka tepti ant sausainukų ar duonos riekelės. Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai silkių filė
200 gramų varškės
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja džiovintų spanguolių
1 pundelis krapų
3 šaukštai grietinės
0.5 šaukštelio garstyčių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną kuo smulkiau sukapoti. Silkę supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Varškę iki vientisumo išmaišyti su grietine ir garstyčiomis, dėti silkę, svogūną, smulkintus krapus, spanguoles (jei didelės - galima perpjauti), pagardinti pipirais ir kruopščiai išmaišyti. Paragauti, jei silkė nelabai sūri, gali prireikti šiek tiek druskos. Jei varškė sausesnė, gali prireikti kiek daugiau grietinės.
3.
Palikti valandėlę pastovėti šaldytuve ir skanauti.
Patarimai:
Jeigu norite patiekti itin puošniai, kad kiekvienas svečias užtepėlės galėtų užsitepti pats, šaldytuve palaikytą užtepėlę suformuokite į volelį ir apvoliokite smulkintuose krapuose. Tokį volelių patiekiti su sausainiais ar duonos riekelėmis šalia.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital