Silkės užkandėlė su obuoliais

AUTORIUS:
Andrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Silkės užkandėlė su obuoliais
Autorius apie receptą: Tai labai skanus užkandis. Jo paslaptis - kepti svogūnai su česnakais. Tai labai skanus užkandis. Jo paslaptis - kepti svogūnai su česnakais. Andrius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
240 gramų silkių filė
1 vienetas obuolių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal skonį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną supjaustyti kubeliais. Česnaką smulkiai supjaustyti. Apkepinti daržoves aliejuje, kol suminkštės. Atvėsinti.
2.
Silkę ir obuolį supjaustyti mažais kubeliais. Svogūnų laiškus ir aitriąją papriką taip pat supjaustyti kuo smulkiau.
3.
Dubenyje sumaišyti silkę, obuolį, svogūnų laiškus, aitriąją papriką su atvėsusiais svogūnais ir česnakais. Pagardinti garstyčiomis, juodaisiais pipirais. Galima įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Patarimai:
Jeigu naudoti sumuštiniams, geriau supjaustyti viską kuo smulkiau. Jei kaip salotas prie bulvių, tuomet galima ir stambiau.
AUTORIUS: Andrius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital