Silkė švediškai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Silkė švediškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sūdytos silkės
0,75 stiklinės pieno
250 g vengrinių šviežių ar šaldytų slyvų
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai migdolų
0,25 šaukštelio citrinos žievelės
2 šaukštai kapotų krapų
3-4 šaukštai aliejaus
citrinos sulčių
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę nuvalyti, išimti kaulus, pamirkyti piene 5-6 val., po to išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais. Iš slyvų išimti kauliukus, pašlakstyti vandeniu, apiberti cukrumi, uždengti ir troškinti. Kai slyvos suminkštės, pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapotais migdolais ir aliejumi, įberti pipirų, citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių. Silkę sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital