Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Morengui: | ||
6 vienetai | kiaušinių baltymų | |
440 gramų | cukraus | |
80 gramų | miltų | |
360 gramų | riešutų (lazdyno, žemės ar kt.) | |
Zefyriniam kremui: | ||
1 vienetas | kiaušinių baltymų | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
300 gramų | cukraus | |
7 gramai | želatinos | |
50 mililitrų | vandens | |
50 gramų | razinų | |
1 šaukštelis | vanilinio cukraus | |
Beze kremui: | ||
2 vienetai | kiaušinių baltymų | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
240 gramų | cukraus | |
6 šaukštai | vandens | |
Sviestiniam kremui: | ||
120 gramų | cukraus pudros | |
120 gramų | sviesto | |
50 gramų | razinų | |
1 šaukštas | brendžio (nebūtina, bet skaniau) | |
1 žiupsnelis | vanilinio cukraus | |
Papuošimui: | ||
200 gramų | braškių (nebūtina) |