1.
Dubenyje kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra išmaišyti iki vientisos masės, supilti kokosų drožles, manų kruopas, kiaušinius. Išmaišyti. Atskirai sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Supilti į sviesto ir cukraus pudros masę ir gerai išmaišyti. Padalyti tešlą į 32 gabalėlius ir suformuoti ovalius sausainius.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 180° temp. Skardą ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti sausainius ir aptepti plaktu kiaušiniu. Sausainių paviršių šiek tiek įbrėžti šakute. Kišti į orkaitę ir kepti apie 20 minučių, kol sausainių viršus pagels.
3.
Paruošti sirupą. Į puodą supilti vandenį ir cukrų. Užvirinti ir virti apie 5 minutes. Supilti citrinos sultis ir dar pavirti 5 minutes. Apkepusius sausainius perdėti į indą su kraštais, kad sirupas neišsilietų. Iš karto supilti sirupą, kuris greitai susigeria į sausainius. Sausainius atvėsinti ir apiberti smulkintomis pistacijomis.
Skanaus.