Sviestą išsukame su cukrumi iki purumo, įmušame kiaušinius, dar kartą išmaišome. Miltus atskirame inde sumaišome su kepimo milteliais bei druska. Dalimis beriame į svieto/cukraus/kiaušinių masę ir kruopščiai viską maišome ir minkome, kol gausim vientisą tešlos gabalą. Tešla neturi būti kieta! Šokoladą susmulkiname gabaliukais ir dedame į tešlą, dar kartą perminkome. Tešlą geriausia bent pusdienį palaikyt šaldytuve (galima iki 3 parų).
Kabiname gabaliuką tešlos šaukštu, delnuose susukame rutuliuką, jį suplojame į blynelį ir dedame į skardą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temp., apie 15-20 min. Ataušinti ir skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)