Šaltiena "Gerulis"

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šaltiena "Gerulis"
Šaltiena "Gerulis"
Šaltiena "Gerulis"
Šaltiena "Gerulis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>4 vi&scaron;tienos kul&scaron;elių}<br />
1 kg jautienos kumpio<br />
70 g želatinos<br />
1 skardinės konservuotų žirnelių<br />
1 skardinės konservuotų kukurūzų<br />
Druskos<br />
Pipirų<br />
1 galvos česnako<br />
&nbsp;</p>
<p>Papuo&scaron;imui:<br />
De&scaron;ros, &scaron;lapios<br />
Pipirų, žirneliais<br />
&nbsp;</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2>
<p>Gaminimas:</p>
</h2>
<p style="text-align: justify">Vi&scaron;tienos kul&scaron;eles kartu su jautienos kumpių sudedame į puodą, užpilame vandens ir pastatome ant stoprios ugnien kol užvirs.<br />
Užvirus, nupilame vandenį, apiplaumane mėsa, vėl užpilame &scaron;altų vandenių ir vedame iki mėsa nepradės skirtis nuo kauliukų ~ 1,5-2val.<br />
Beviriant mūsų mėsai į puodą dedam 1 galvą svogūno(kad sultinys būtu skaidresnis), 1 vidutinio dydžio moką. Viską pasūdome, papipiriname.<br />
I&scaron;virus, i&scaron;imame mėsa, perko&scaron;iame sultinį per sietelį. Atvėsinta mėsą atskiriame nuo kauliukų, kremzliu ir pan. Supjaustome kubeliais.<br />
Į nedidelę gilią lek&scaron;tę atpilame ~ 200 mililitrų sultinio, į jį supilame želatiną ir paliekame i&scaron;brinkti ~ 15-20 min.<br />
Kol želatina brinksta į likusi sultinį sudedame supjaustytą mėsą, konservuotus žirnelius bei kukuruzus.<br />
I&scaron;brinkusį želatiną dedam ant silpnos ugnies kol visi&scaron;kai i&scaron;tirps, užvirti nereikia.<br />
I&scaron;tirpintą želatiną supilame į &scaron;altieną, i&scaron;spaudome visą galvą česnako.<br />
&nbsp; Imam tu&scaron;čią plastmasinį butelį nuo &quot;Coca-Colos&quot; ar &quot;Sprite&quot; nupjauname jam dugna ir apverčiame auk&scaron;tin galvą ir įstatome į stiklainį.<br />
Į taip paruo&scaron;tą butelį sudedame &scaron;altieną ir pastatome &scaron;altai per naktį.<br />
Kitą dieną su žirkliu pagalbą nukerpame butelio kra&scaron;tą ir atsargiai i&scaron;imame &scaron;altieną.<br />
Papuo&scaron;iame: I&scaron; de&scaron;ros padarome ausytes, knysliuką, uodegytę. I&scaron; pipirų žirnelių akytes.</p>
</div>
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital