Salotų laiveliai su lašiša

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotų laiveliai su lašiša
Salotų laiveliai su lašiša
Salotų laiveliai su lašiša
Autorius apie receptą: Dalinuosi savo labai mėgstamu receptu tiems atvejams, kai norisi kažko lengvo, nesunkiai paruošiamo, tačiau labai skanaus ir gražaus! Dalinuosi savo labai mėgstamu receptu tiems atvejams, kai norisi kažko lengvo, nesunkiai paruošiamo, tačiau labai skanaus ir gražaus! Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 lapeliai salotų (naudojau "Baby gem")
4 vienetai rūkytos lašišos filė (naudojau škotišką)
170 gramų konservuotų kukurūzų (be skysčio)
1/4 vieneto greipfrutų (pomelo)
10 vienetų vyšninių pomidorų
0.5 vieneto avokadų
Padažui:
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
0.5 šaukšto baltojo balzaminio acto (saldžiarūgščio)
1 šlakelis tabasko padažo (arba kito mėgstamo aštraus)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Greipfrutą nulupti bei susmulkinti, vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis, avokadą supjaustyti kubeliais.
2.
Padažui į dubenėlį pilti alyvuogių aliejų, pilti baltąjį balzaminį actą, tabasko padažą, berti druską, pipirus, išmaišyti.
3.
Daržoves suberti į dubenį, užpilti paruoštą padažą, dar kartą išmaišyti.
4.
Paruoštas salotas lygiomis dalimis sudėti į salotų lapus.
5.
Rūkytos lašišos juosteles perpjauti išilgai ir susukti į rožytes. Tuomet dėti ant kiekvieno salotų laivelio.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital