Saldžiųjų bulvių lazdelės smaližiams

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Batatų lazdelės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus desertas kitaip - iš saldžiųjų bulvių. Cinamoninis, kvapnus ir labai skanus. Puikus desertas kitaip - iš saldžiųjų bulvių. Cinamoninis, kvapnus ir labai skanus. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai saldžiųjų bulvių
200 mililitrų kefyro
70 gramų maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas cinamono
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti pailgomis lazdelėmis.
2.
Į vieną dubenėlį supilti kefyrą, į kitą suberti cinamoną, džiūvėsėlius ir cukrų.
3.
Kiekvieną lazdelę pamirkyti kefyre, tuomet apvolioti džiūvėsėlių mišinyje ir išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
4.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital