Saldžios širdelės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 93)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 93)
Saldžios širdelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų kvietinių miltų,
50 gramų sviesto,
50 gramų cukraus,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Miltus, tirpintą sviestą, cukrų, kiaušinį ir kepimo miltelius gerai išmaišykite. Tešlą bent pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Atšalusią tešlą iškočiokite ir specialia sausainių formele išpjaukite širdeles. Dėkite jas į kepimo popieriumi išklotą skardą ir įkiškite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tik iki lengvai pagels, nes perkepus sausainiukai bus kieti ir ne tokie skanūs. Kai iškeps jas galima apibarstyti cukrumi arba papuošimais. Skanaus :)
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (18)
Vilte
2018-03-27 16:01
Aciu uz recepta ATSAKYTI
Sausainiu Megėjas
2018-02-08 20:11
Cia yra per daug miltu arba mer mazai sviesto...bet belekaip skanus ATSAKYTI
Sūris
2021-02-18 15:44
Aš ir taip manau ATSAKYTI
sausainis
2017-02-12 14:03
Skanus, tik del kvapo deciau vanilinio cukraus siek tiek ir, jei puosti noreciau, deciau maziau kepimo milteliu, nes issipute praranda nepriekaistinga forma. Bet siaip tingiadieniais labai liux :) ATSAKYTI
Agota
2016-12-10 17:22
Gal man pabandyti ideti cinamono??? Paprasti bet nerialūs !!! ATSAKYTI
amelija
2016-11-21 23:03
Buvo labaiiii skanu, kepsiu dar daug kartu!! ATSAKYTI
Oskaras
2016-11-19 17:07
Sausainiukai skanūs tik tešla niekaip nevirto vientisa mase, dėl to įpyliau vandens, o iš likusios tešlos padariau mažus sausainukus, įdarytus šokoladu ATSAKYTI
Augustina
2016-10-02 09:12
Labai skanu ATSAKYTI
Silvija
2015-10-26 17:10
skanu, o dar skaniau - su karštu šokoladu :) ATSAKYTI
La troškinys
2015-02-14 18:35
Labai skanu :) ATSAKYTI
Odyyy
2012-02-14 23:46
Labai patiko! Super :) ATSAKYTI
Viltė
2011-12-07 15:55
Ačiū už receptą labai skanu . : ) ATSAKYTI
Viktorija
2011-04-09 09:51
Skanūs. Patarimas: kas norit minkštesnių sausainių, kepkit neilgai, kad tik vos vos pradėtų gelsti, o kas norit traškių, leiskit jiems pagelsti daugiau :) ATSAKYTI
Vaida
2011-03-02 18:00
Aš tai ne ilgai kepiau, tik kol biški pagelsta. Aiste, tai gal ką ne taip padarei? Ar išvis tokio tipo sausainių nemėgsti. Man labai patiko, einu vėl kept. ATSAKYTI
aiste
2011-02-23 21:15
neskanus :( ATSAKYTI
MiGlekė
2011-02-07 21:44
Kiek laiko kept orkaitėje? :) ATSAKYTI
dragonfly
2010-07-07 17:34
paprasti ir laaaabai skanūs! :)) ATSAKYTI
Violeta
2010-06-22 13:05
Tikrai labai skanus=) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital