Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 pakeliai ryžių,
pusė kilogramo kiaulienos (šoninės ar sprandinės),
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
1 morka,
pomidorų padažas,
druska,
mėsos prieskoniai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti ryžius taip, kad būtų birūs (dėti tik užvirus vandeniui ir verdant galima įpilti truputį aliejaus). Į keptuvę supjaustyti mėsą kubeliais ir pakepinti aliejuje. Į keptuvę taip pat sudėti tarkuotą morką, pjaustytą svogūną ir česnaką. Viską pakepinti, kol mėsa iškeps, o daržovės suminkštės. Tuomet įdėti druskos pagal skonį, mėsos prieskonių (pvz, šašlyko prieskonių ir maltos mėsos prieskonių), pipirų ir išmaišyti. Tuomet įpilti pomidorų padažo ir dar šiek tiek pakepinus, keptuvės turinį sudėti ant virtų ryžių ir išmaišyti. skanaus:)
Mėsos patiekalas paruoštas!