Ryžių blynai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Ryžių blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė ryžių
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės cukraus
2 stiklinės pieno
0,5 tarkuotos citrinos žievelės
2-3 v. š. cukraus pudros
1 v. š. cinamono
aliejus (blynų kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite ryžius ir juos sudėkite į verdantį pieną, virkite ant mažos ugnies nuolat maišant, kol išvirs ryžiai ir išgaruos pienas. Nuėmę nuo ugnies suberkite cukrų ir išmaišykite, ryžius atvėsinkite. Kitame inde išplakite kiaušinius ir juos supilkite į atvėsusius ryžius, taip pat suberkite ir tarkuotą citrinos žievelę, viską gerai išmaišykite ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol blynai gražiai apskrus. Iškepusius blynus prieš valgant apibarstykite cukraus pudra, cinamonu ir tarkuota citrinos žievele.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
diana
2013-01-06 00:01
ryziu blynai ne nekokie, ir as visalaika darau patiekalus is mamos receptai bet si nelabai supratau kaip suprasti 0.5 stiklines cukraus, arba 0.5 citrinos ko lit , gramu o ml, na gal as nemoku:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital