Pyragėliai su uogomis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
 Pyragėliai su uogomis
 Pyragėliai su uogomis
 Pyragėliai su uogomis
 Pyragėliai su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g. varškės;
250 g. sviesto;
žiupsnelis druskos;
250 g. miltų;
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
500 ml. pieno;
pakelis grietinėlės skonio pudingo miltelių;
4 šaukštai cukraus;
300 g. uogų (braškės, avietės ar vyšnios);
kiaušinio baltymas.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš varškės, sviesto, druskos, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Siuvyniojame ją į plėvelę ir palaikome šaltai 3 valandas. Po to iškočiojame plonu sluoksiu ir supjaustome 12*20 cm. dydžio stačiakampiais gabalėliais. Sumaišome 6 šaukštus pieno su pudingo milteliais. Likusį pieną užverdame su cukrumi. Pudingo masę sumaišome su pienu, užverdame ir ataušiname. Uogas nuplauname, jei reikia išimam kauliukus. Ant tešlos gabalėliu dedame pudingo ir uogų. Išplakame baltymą ir patepame juo tešlos gabalėlių kraštus. Įdarą uždengiam tešla, suspaudžiamia jos kraštus. Pyragėlius sudedame į skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital