Pasiruošiame tešlą:
mušame 3 kiaušinius, beriame cukrų, sudedame varškę ir gerai išmaišome.
Po to supilame ištirpintą margariną, beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išminkome tešlą.
Iš tešlos suformuojame rutulį, įvyniojame į foliją ir dedame į šaldymo kamerą 30 min.
Įdarui:
obuolius supjaustome kubeliais ir pakepiname ant margarino.
Pakepintus obuolius sumaišome su cukrumi.
Formuojame pyragėlius:
iškočiojame tešlą labai plonai (0,5cm).
Su stikline išspaudžiama tešlos griežinėlius.
Į kiekvieną tešlos griežinėlį dedame šaukštelį įdaro ir užspaudžiame. Panašiai kaip formuojame koldūnus.
Suformuotus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinius.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir kepame pyragėlius orkaitėje (180-200C) apie 15 min.
Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.