Pyragas su triušiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pyragas su triušiena
Pyragas su triušiena
Pyragas su triušiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 g miltų
140 g šalto sviesto
1 kiaušinis
2 šaukštai vandens
Truputis druskos
250 g triušio
1 nedidelė cukinija
0,5 baklažano
0,5 paprikos
0,5 svogūno
1 morka
2 skiltelės česnako
Santa Maria prieskoniai;druska, pipirai, džiovinti čiobreliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus sudėti pjaustytą sviestą, įmušti kiaušinį, įpilti vandens, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir valandai laiko dėti į šaldytuvą. Iš tešlos truputį paimti ir padėti atskirai, reikės viršui pyrago. Iš tešlos iškočioti skritulį aplipdyti kepimo indą, subadyti šakute ir dar pusvalandžiui dėti į šaldytuvą. Triušieną išvirti ir nusiimti nuo kaulo, supjaustyti smulkiai. Išvirti perlines kruopas. Į keptuvę sudėti supjaustytą mėsytę, sudėti pjaustytas cukinijas, baklažaną, morkas, svogūną, įpilti truputėlį daržovių sultinio ir viską pakepinti apie 10 minučių. Baigiant kepti sudėti virtas perlines kruopas, truputį druskos, pipirų, čiobrelių ir išmaišyti. Atšalusią tešlą apspausti kepimo indą ir šonus, sudėti įdarą, ant viršaus uždėti likusią tešlos dalį (iškočiotą). Kepti 180 orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital