Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame rome ar brendyje. Paliekame mirkti apie 50 minučių. Išmirkusius vaisius nusausiname ir sumaišome su smulkintais riešutais.
Pieną pašildome iki 40 C laipsnių ir sumaišome su mielėmis. Įberiame 140 g sijotų miltų, išmaišome ir paliekame pastovėti 1,5 – 2 valandas.
Margariną išsukame su cukrumi, mušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Beriame vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Sudedame mielių mišinį ir likusius išsijotus miltus. Minkome tešlą keliolika minučių. Suminkome į kamuolį ir paliekame uždengus 2 – 2,5 valandos.
Tešlą iškočiojame į stačiakampį (maždaug 25 – 50 cm), aptepame tirpintu margarinu, susukame į ritinį ir sujungiame į ratą. Kiaušinį išplakame su pienu ir aptepame tešlą, uždedame džiovintų vaisių ir riešutų. Paliekame dar pastovėti 1,5 valandos.
Kepame 180 C laipsnių temperatūros apie 1 valandą laiko.