Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Įdarui: | ||
500 gramų | kiaulienos faršo (neriebaus, arba perpus su jautienos) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų (smulkintų) | |
2 skiltelės | česnako (smulkintų) | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | baziliko | |
1/3 šaukštelio | juodųjų pipirų | |
1 šaukštelis | druskos | |
3 šaukšteliai | krapų (smulkintų) | |
3 šaukšteliai | petražolių (smulkintų) | |
1 šaukštelis | laiškinių česnakų (smulkintų) | |
Pagrindui: | ||
350 gramų | fermentinio sūrio | |
5 vienetai | kiaušinių | |
250 gramų | majonezo | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |