Puikusis faršo vyniotinis "Viliotinis"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Faršo vyniotinis Viliotinis
Faršo vyniotinis Viliotinis
Faršo vyniotinis Viliotinis
Autorius apie receptą: Superinis faršo vyniotinis su sūriu, tinkamas valgyti ir karštas, ir šaltas. Šį vyniotinį labai patogu pasigaminti iškylai ar šeimos šventėms, o jau koks gražus! Ne veltui Superinis faršo vyniotinis su sūriu, tinkamas valgyti ir karštas, ir šaltas. Šį vyniotinį labai patogu pasigaminti iškylai ar šeimos šventėms, o jau koks gražus! Ne veltui vadinasi "Viliotinis". Jis ne tik puoš stalą, bet skoniu stebins visus valgančius. Labai rekomenduoju! (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo (neriebaus, arba perpus su jautienos)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų (smulkintų)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio baziliko
1/3 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis druskos
3 šaukšteliai krapų (smulkintų)
3 šaukšteliai petražolių (smulkintų)
1 šaukštelis laiškinių česnakų (smulkintų)
Pagrindui:
350 gramų fermentinio sūrio
5 vienetai kiaušinių
250 gramų majonezo
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošti mėsą, rankomis gerai sumaišyti visus mėsos sluoksniui skirtus ingridientus, laikinai atidėti.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros.
3.
Į didesnį dubenį smulkia tarka sutarkuoti sūrį, mušti kiaušinius ir sukrėsti majonezą. Viską išmaišyti šaukštu (neplakti).
4.
Skardą (maniškė 32x42 cm) iškloti kepimo popieriumi, jį dar ištepti aliejumi ir supilti visą sūrio masę. Tolygiai paskirstyti per visą plotą ir šauti į orkaitę. Kepti 5 min., o tada sumažinti kaitrą iki 150 C temp. ir dar kepti ~10 min. Ištraukti ir palikti pravėsti.
5.
Ant pravėsusio sūrio sluoksnio per visą plotą tolygiai paskirstyti mėsą ir švelniai spaudžiant susukti vyniotinį. Dėti jį siūle į apačią ant skardos, patiestos kepimo popieriumi ir kepti 200 C ~40 min. (tiesa, likus 5 min. iki kepimo galo pabijojau ir kaitrą sumažinau iki 180 C).
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]stas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital