Porai grietinės padaže

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Porai grietinės padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 vidutinio dydžio porų
0,25 stiklinės aliejaus
Padažas:
0,75 stiklinės tirštos grietinės
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai sukapotų žalių petražolių
šviežiai maltų pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porus nuvalyti, nupjauti šaknis ir viršutinę žalių lapų dalį, gerai nuplauti. Sudėti 10 min. į dubenį su šaltu vandeniu, vėl nuplauti ir apdžiovinti. Aptepti aliejumi. Kepti grilyje vartant ir kartkartėmis tepant aliejumi, kol apskrus. Dubenyje išmaišyti grietinę, citrinos sultis, druską ir pipirus, sudėti iškeptus porus taip, kad grietinė juos pridengtų ir palikti 2-3 val. kambario temperatūroje. Patiekti papuoštus žaliomis petražolėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2011-12-03 14:40
Vidurius paleido ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital