Pomidorinė vieno puodo vištiena su ryžiais

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Pomidorinė vieno puodo vištiena su ryžiais
Pomidorinė vieno puodo vištiena su ryžiais
Pomidorinė vieno puodo vištiena su ryžiais
Autorius apie receptą: Pomidorai, bazilikai ir vištiena – tobulas derinys. Šiame troškinyje vadovauja pomidorai – jų skonis intensyvus ir sodrus. Juos papildo kvapnūs bazilikai, o sotumo suteikia Pomidorai, bazilikai ir vištiena – tobulas derinys. Šiame troškinyje vadovauja pomidorai – jų skonis intensyvus ir sodrus. Juos papildo kvapnūs bazilikai, o sotumo suteikia vištiena traškia odele – ir viskas viename puode! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos ketvirčių
400 gramų pomidorų tyrės
300 mililitrų sultinio
80 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas pomidorų pastos
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
2 šaukšteliai džiovintų bazilikų
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jeigu norite, galite vištienos ketvirčius perpjauti per pusę (bus 4 gabalėliai).
2.
Aliejų sumaišyti su smulkinta česnako skiltele ir saldžiosios paprikos milteliais. Šiuo marinatu įtrinti vištienos gabalėlius. Palikti marinuotis porai valandų (o geriausiai per naktį) šaldytuve.
3.
Į gerai įkaitintą keptuvę dėti vištieną. Apkepti ant didesnės kaitros po 5 minutes iš abiejų pusių, kad odelė gražiai apskrustų. Vištieną išimti iš keptuvės ir atidėti į šalį.
4.
Toje pačioje keptuvėje apkepti smulkiai pjaustytą svogūną iki truputį suminkštės. Sudėti saldžiosios paprikos miltelių ir dar truputį pakepinti iki paskleis malonų kvapą.
5.
Dėti pomidorų pastą , berti baziliką, pilti pomidorų tyrę, berti ryžius, pilti sultinį.
6.
Ant viršaus sudėti apkeptą vištieną.
7.
Uždengti dangčiu ir ant silpnos kaitros troškinti 50-60 minučių.
8.
Įvertinti troškino tirštumą. Jei norisi tirštesnio, dar pakaitinti apie 10 minučių atidengus, kad nugaruotų drėgmė (stebėti, kad neprisviltų).
9.
Patiekiant tinka pabarstyti šviežiais bazilikų lapeliais
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital