1.
Cukatus ir spanguoles mirkyti tamsiame rome 5 val.
2.
Varškę pertrinkite per metalinį sietelį 3-4 kartus, kol taps pastos konsistencijos. Sudėkite minkštą sviestą ir plakite elektriniu plakikliu iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Puode pašildykite grietinėlę iki virimo. Dėkite baltą šokoladą, išmaišykite ir sudėkite pistacijų kremą. Viską gerai išmaišyti arba geriau suplakti elektriniu trintuvu.
4.
Sumaišykite varškės ir pistacijų mases, pirmiausia silikonine mentele, o paskui – elektriniu plakikliu. Įmaišykite cukatus ir spanguoles.
5.
Velykų formą apvyniokite maistine plėvele apačioje. Padėkite ant plokščios lentos. Užpildykite varške. Galima lenta kelis kartus pabelsti į stalą, prispaudžiant formą pirštais prie lentos (kad masė neišeitų iš apačios).
6.
Įdėkite į šaldiklį nakčiai.