Pieno putėsiai su medumi ir migdolais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pieno
2 šaukštai cukraus
25 gramai želatinos
1 žiupsnelis vanilės
2 šaukšteliai medaus
2 šaukšteliai migdolų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Migdolus sumalti.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti.
Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs.
Berti vanilės.
2.
Nukelti puodą nuo ugnies.
Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus).
Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių.
3.
Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų.
Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų).
Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital