Pica su chorizo dešrelėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Pica su chorizo dešrelėmis
Pica su chorizo dešrelėmis
Autorius apie receptą: Gardžioji pica su chorizo dešrelėmis - nesudėtinga paruošti, o ir nereikės jokių įmantrių ingredientų. Gardžioji pica su chorizo dešrelėmis - nesudėtinga paruošti, o ir nereikės jokių įmantrių ingredientų. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų (00 malimo)
355 mililitrai vandens (drugno)
60 mililitrų alyvuogių aliejaus
14 gramų šlapių mielių (arba 5 g sausų)
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis druskos
Viršui:
200 gramų chorizo dešrelės
200 gramų mocarela sūrio
120 gramų pomidorų padažo (picai)
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį marinuotų jalapenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenį sumaišyti su mielėmis ir palikti 5 minutes pastovėti.
2.
Suberti cukrų, druską, pilti aliejų. Gerai išmaišyti.
3.
Suberti miltus, sumaišyti.
4.
Kitą dubenį patepti aliejumi, perkelti tešlą, uždengti. Palikti šiltoje vietoje valandai pastovėti.
5.
Tešlą padalinti į 4 lygias dalis, rankomis suformuoti apie 30 cm skersmens padą.
6.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepti dešreles iki kol gražiai apskrus.
7.
Ant picos padų tepti pomidorų padažo, pabarstyti sūrio, dėti plėšytą mocarelą, plonai pjaustytas chorizo dešreles ir jelapenus.
8.
Kepti įkaitintoje iki 300 laipsnių orkaitėje ar picos krosnelėje kelias minutes, kol sūris pradės burbuliuoti.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital